MINUSTA

Kuva: Keena Koskela

Hei! Hienoa että päädyit sivulleni, tervetuloa!

Olen Joni Autio, paljasjalkainen kokkolalainen valokuvaaja, joka on ollut kameroiden kanssa tekemisissä jo toistakymmentä vuotta. Ajatus omasta yrityksestä alkoi muhimaan vuonna 2015 ja media-alan opintojen myötä oma yritykseni näki päivänvalon marraskuussa 2016. Perheeseeni kuuluvat vaimoni sekä Linus- koiramme.

Miksi valokuvaus?


Koska rakastan sitä. Valokuvauksessa pääsen hyödyntämään sisäistä insinööriäni tekniseltä osalta, tulen hyvin toimeen ihmisten kanssa ja olen sosiaalinen sekä pääsen toteuttamaan omaa taiteellista näkemystäni jokaisen projektin myötä ja ennen kaikkea kehittämään jo olemassa olevia taitojani. Hienoin palaute, jonka valokuvaajana voin saada on se, että asiakkaani on tyytyväinen kuviin ja haluaa tulla minulle uudestaan asiakkaaksi. Asiakastyytyväisyys onkin minulle ollut aina lähellä sydäntä ja pyrin aina palvelemaan kaikkia asiakkaitani täydellä ammattitaidollani ja persoonallani niin, että asiakas saa aina toiveidensa mukaiset kuvat.

 

Valokuvauskohteeni vaihtelevat laidasta laitaan. Alunperin aloitin luontokuvauksen parissa, mutta henkilökuvaus vei sydämeni täysin nyt vuosia myöhemmin. Rakastan kertoa tarinoita kuvillani sekä ikuistaa elämän tärkeitä hetkiä.

Tehdään yhdessä sinulle ne kuvat, jotka ansaitset!

Valokuvaaja

www.joniautio.fi       joni@joniautio.fi       Tel: 040 676 2880

  • Facebook Basic Black
  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon

Joni Autio Photography | Kokkola, Finland